Wij bouwen professionele websites die ook zelf aan te passen zijn.
Wij maken gebruik van Drupal een Open Source CMS. Met deze tool kunnen we in een vrij korte tijd een site bouwen, dit scheelt tijd en dus geld
.
Wilt u een weten wat wij voor u kunnen beteken of hoe wij werken neem dan contact met ons op.

Een website laten bouwen

Een site bestaat uit drie belangrijke onderdelen.
Onderwerp, structuur en vormgeving, de vertaalslag van onderwerp en structuur naar gebruikers vriendelijke site.

Onderwerp
Wat wilt u uw klanten vertellen, wilt u iets verkopen of de klant informeren. Als dit duidelijk is dan krijg je al redelijk een structuur hoe de site opgebouwd zal worden.

Structuur
Opbouw van de site, d.w.z. wat zijn hoofd pagina's en welk sub pagina's
Je kan ook denken aan landingspagina's, dit zijn pagina's die niet in het menu staan maar wel in de zoek resultaten van zoekmachines voorkomen. Het is een methode om weer een potentiële klant op je site te krijgen.
structuur kunnen ook terugkerende items zijn die al als site beknopt wordt weergegeven als attentie om vervolgens op door te klikken, denk aan banners.

Vormgeving 
Een site kan de beste teksten en dienstverlening of producten hebben maar zonder een vormgeving is het moeilijk navigeren voor bezoekers. Het is de trechter van onderwerp en structuur die het voor de bezoeker visueel vriendelijk maakt om uw site verder te bezoeken.

Drukwerk

Naast website verzorgen wij ook drukwerk, dit vroeger de basis van ons bestaan was. Het opmaken van verschillende uitingen/drukwerk doen we naast het bouwen van websites. kijk voor referentie in onze portfolio.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.