Website management

Voordat je een website hebt moeten nog een aantal zaken geregeld zijn, het managen van je website.
Zoals een host, waar je de fysieke bestanden van je website op staan, een domeinnaam regelen voor je website die weer gekoppeld is aan je site. En ook het inregelen van de e-mail adressen die beschikbaar zijn onder jou domein.

Wij hebben goede ervaringen met verschillende host aanbieders die allemaal de zelfde diensten verlenen, we zijn niet gebrand  om u een host af te dwingen. Wel kunnen wij u in adviseren welke host bij u past.

Een website wordt gebouwd op een CMS systeem, dit systeem bevat de fundamentele functies die een moderne website nodig heeft. Dit CMS systeem is ook onderhevig aan updates om de functionaliteit of beveiliging te waarborgen dit geld ook voor de uitbreidingen op het CMS systeem die modules worden genoemd.

Wij kunnen deze taken voor u regelen en ontvangt van ons een uitgebreid verslag met alle links, namen en wachtwoorden. U kan er ook voor kiezen om het lopende onderhoud door ons te laten uitvoeren, dit in een jaarlijkse onderhoudscontract omschreven wordt wat u bij ons kunt afsluiten.

Het is tijdrovend en kost veel uitzoek werk om dit alles zelf  te regelen als je dit niet vaak doet. Wij weten precies hoe we dit voor u kunnen regelen.

Kan ik u helpen, neem dan contact met ons op en klik hier

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.